Κόνδης – Αγροτικά Εργαλεία – Οικιακά Σκεύη

Αποστολή Προϊόντων

Οι παραγγελίες που παραδίδονται με ταχυμεταφορική, θα βρίσκονται στο χώρο σας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης στην courier ACS, αν είστε στην ηπειρωτική Ελλάδα και 2-5 εργάσιμες ημέρες αν είστε στη νησιωτική 3-5 εργάσιμες ημέρες, εφόσον τα προϊόντα υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα.  Για δύσβατες περιοχές που υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες δρομολογίων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τοπικό κατάστημα για να ενημερωθείτε σχετικά. H αποστολή δρομολογείται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την καταχώρηση/εξόφληση της παραγγελίας. Η επιχείρηση KONDIS  δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Παραγγελίες που είναι ογκώδεις και δεν υπερβαίνουν τα 20 κιλά θα αποστέλλονται με μεταφορική. Σε περιπτώσεις παραγγελιών με εξαιρετικά ογκώδη ή υπέρβαρα προϊόντα, ο υπολογισμός θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα. Παραδόσεις θα γίνονται σε όλα τα αστικά κέντρα, στις κεντρικές και συνεργαζόμενες μεταφορικές της περιοχής, από τις οποίες θα ενημερώνετε ο πελάτης για την παραλαβή.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας.
Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.
Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν.

 

Έξοδα αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής, εκτός και αναφέρεται το κατόπιν συνεννόησης, όπου θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,00 € (συμπ. ο Φ.Π.Α 24%)  σε  όλη την Ελλάδα.
Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας Κολοκοτρώνη 12, Αίγιο.

TOP